Mr. Tom Van Overbeke

 Tom Van Overbeke (°1982, Hasselt) is licentiaat in de rechten (VUB Brussel, 2005) en master in het Nederlands recht (Universiteit Maastricht, 2005). Na een boeiende ervaring in het bedrijfsleven als consultant bij Ernst&Young (2005 – 2008), werd hij lid van de balie van Hasselt in 2008.

Tom Van Overbeke was van 2008 tot 2012 verbonden als advocaat aan het kantoor Monard-D’Hulst en van 2012 tot 2016 aan het kantoor Delbrouck & Daeninck.

Tom Van Overbeke beschikt over een certificaat voor het doorlopen van de Bijzondere opleiding Jeugdrecht. Tevens beëindigde hij met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Hij beschikt bijgevolg over het getuigschrift dat sinds 1 februari 2016 verplicht is om cassatieberoep aan te tekenen. 

Tom Van Overbeke volgde de SUPRALAT – opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) en is ook aangeduid om als trainer zijn expertise door te geven aan andere advocaten. Hij beschikt dan ook over het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding en over de juiste skills om kwalitatief bijstand te leveren indien u moet worden verhoord. 

Van 2012 tot 2014 maakte hij deel uit van het bestuur van de Conferentie van de Jonge Balie van Hasselt. Hij is actief lid van de commissie strafrecht van de Balie van Limburg en van de commissie jeugdrecht van de Orde van Vlaamse Balies.

Tom Van Overbeke verdedigt de belangen van zijn cliënten op uiterst gedreven wijze waarbij dossierkennis centraal staat.

 

Mr. Christophe Daerden

 

Christophe Daerden (°1993, Tongeren) is master in de rechten (KU Leuven) en behaalde een master na master in het internationaal recht aan de Université Libre de Bruxelles.

Tijdens zijn studies doorliep hij verschillende stages bij advocatenkantoren en volgde hij een zomeropleiding in Sarajevo. Mr. Daerden schreef tijdens zijn studies samen met enkele professoren en doctoraatsstudenten mee aan een rechtsvergelijkende studie over journalistieke vrijheid, gepubliceerd onder de titel “Freedom of Expression and Protection of Journalistic Sources”.

Na zijn studies vatte Mr. Daerden zijn carrière als advocaat aan bij de Antwerpse balie. Daar trad hij voornamelijk op als advocaat in strafzaken. In januari 2019 vervoegde Christophe Daerden de balie van Limburg en ons kantoor.

Mr. Daerden beëindigde met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Hij beschikt bijgevolg over het getuigschrift dat sinds 1 februari 2016 verplicht is om cassatieberoep aan te tekenen.

Mr. Daerden volgde de SUPRALAT – opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) en is houder van het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding. Hij beschikt dan ook over de nodige expertise om u perfect te begeleiden en bij te staan tijdens een verhoor bij de politie en/of de onderzoeksrechter. 

 

Mr. Laura Jadoul

 

Laura Jadoul (°1995, Hasselt) studeerde met onderscheiding af als Master in de rechten aan de KU Leuven. Na haar studies begon zij in 2018 haar carrière als advocaat aan de balie van Limburg. In september 2021 vervoegde Laura Jadoul ons kantoor.

Laura Jadoul legt zich voornamelijk toe op het strafrecht, verkeersrecht en familierecht waarbij zij een open en klantgerichte aanpak vooropstelt. Zij behandelt uw dossier met de nodige portie enthousiasme én gedrevenheid.

Laura Jadoul volgde de SUPRALAT – opleiding (bijzondere opleiding Salduz verhoorbijstand) om u met kennis van zaken bij te staan tijdens een verhoor. Zij beschikt bijgevolg over het getuigschrift Supralat – Salduz opleiding dat vanaf 31/12/2021 verplicht zal zijn om bijstand te mogen leveren tijdens een verhoor. 

 

Mr. Ine Martens

 

Ine Martens (°1996, Tongeren) behaalde in 2017 haar bachelor diploma Rechtspraktijk aan de UCLL te Diepenbeek. Na het voltooien van een schakelprogramma, studeerde zij in juni 2021 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Hasselt. 

Zij koos ervoor om tijdens haar masteropleiding via keuzevakken te focussen op haar voorkeurmateries, met name strafrecht en personen- en familierecht. Tijdens haar studies liep Ine Martens al stage in enkele Limburgse advocatenkantoren, alsook heeft zij als stagiaire kennis gemaakt met de werking van de correctionele rechtbank te Tongeren. 

Onmiddellijk na haar opleiding vervoegde zij de Balie van Limburg en sinds september 2021 maakt zij dan ook deel uit van ons kantoor.  Ine Martens streeft steeds een open en eerlijke communicatie na. Zij verzekert voorts een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak bij de behartiging van uw belangen.

Karen 

Karen is administratief bediende bij TVO Advocaten. Zij staat op nauwgezette wijze in voor het inplannen van de afspraken, algemeen agendabeheer en de administratie.

Tarieven

CONTACTGEGEVENS

TEL. 011/10.09.08 FAX 011/10.09.09 ADRES: TVO-Advocaten Maastrichterstraat 114/1.01 3500 Hasselt KBO 0535.998.541 OPENINGSUREN: Ma, di, do, vrij: 9u00 – 17u00 Woe: gesloten deuren E-MAIL: info@tvo-advocaten.be
[wpforms id="19480" title="false" description="false"]